Supersuosion saavuttanut rakennetta paikkaava Olaplex -hoito

Kuva: olaplex.com (No.0 Intensive Bond Building Treatment)

Ovatko hiuksesi todella kuivat ja karheat tai kenties useista vaalennuksista kärsineet? Olaplex -tehohoito rakennepaikkaa ja korjaa hiustesi rikkisidoksia sisältä käsin.

Olaplex tehohoito on kehitelty korjaamaan, vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta. Olaplex on patentoitu ja näin ollen ainoa laatuaan ja se vaikuttaa hiusten rikkisidoksiin suojaten ja korjaten niitä sekä estäen kemiallisista käsittelyistä aiheutuvia happivaurioita. Käsittelyn ansiosta hiuksesi kestävät entistä paremmin vaalennuksia sekä värikäsittelyitä pitäen hiuksesi samalla kauniina, elinvoimaisina ja vahvoina!

Paras teho saadaan kampaamossa tehdyillä Olaplex -hoidoilla

Toteutamme Olaplex -tehohoidon aina vaalennuksen yhteydessä ja se on myös mahdollista yhdistää lisätehohoidoksi kaikkien kampaamopalveluidemme yhteyteen. Kampaamossa tehtyä tehohoitoa voi ylläpitää useilla Olaplexin kotihoitotuotteilla, jolloin suoja jatkuu seuraavaan kampaamokäyntiin asti. Kotihoitotuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan kampaamoissa tehtyjen Olaplex –tehohoitojen jälkeisiksi ylläpitäviksi tuotteiksi, sillä niiden teho saa voimansa kampaamossa tehtyyn Olaplex –hoitoon.

Kuinka usein Olaplex –hoito sitten tulisi tehdä?

Tarve perustuu hiuksen kuntoon, jonka vuoksi ammattitaitoiset kampaajamme arvioivat aina yksilöllisesti tehohoidon tarpeen hiustesi kunnon mukaan. Suosittelemme tekemään Olaplex –hoidon kampaamokäynnin yhteydessä, jotta sen teho saadaan maksimoitua ja näin ollen saavutetaan haluttu pitkäaikainen lopputulos.

Tehohoito sopii kaikille hiustyypeille ja –laaduille sekä kaiken kuntoisille, niin värjätyille kuin värjäämättömillekin hiuksille

Huomioi nämä Olaplex -hoitoa miettiessäsi

Emme suosittele Olaplexia tehtäväksi samalla kampaamokäynnillä, kun hiuksiisi kiinnitetään teippipidennykset tai jos olet suunnitellut kihartavasi hiuksesi esimerkiksi juhliin juuri kyseisenä päivänä. Näin varmistamme niin hiustenpidennysten kuin kiharoidenkin pysyvyyden, sillä tuote silottaa ja kiillottaa hiuksia todella tehokkaasti, mikä saattaa vaikuttaa samana päivänä tehtyjen kiharoiden ja teippipidennysten pysyvyyteen. Pidemmällä aikavälillä ja säännöllisesti kampaamokäynneillä tehdyt Olaplex -hoidot kuitenkin vahvistavat kiharoiden pysyvyyttä sen rakennepaikkaavan ominaisuuden myötä. Säännööllisyys ja jatkuvuus ovat onnistumisen tärkeimmät tekijät.

Kirjoittanut
Anu Jääskö
Instagram @anuemiliaa
Anu on luova kirjoittaja, joka inspiroituu tyyleistä, trendeistä sekä ympäristön visuaalisuudesta. Hän tuo hiusalan kuulumisia esille Viiskulman blogissa.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli