Ovatko hiuksesi kuivat ja elottomat? Näin saat hiuksistasi elinvoimaiset ja kiiltävät!

Talvi lähestyy ja hiukset vaativat entistä enemmän kosteutusta sekä hiusten kuntoa ylläpitäviä tuotteita. Kaupat sekä parturi-kampaamot ovat pullollaan erilaisia tehohoitoja, mutta miten valita juuri itselleen sopivimmat kosteuttavat ja rakennepaikkaavat hiusmaskit? Kerromme nyt sinulle parhaat vinkit hiustesi kosteuttamiseen!

Tehohoidot – hiusten pikaparantajat

Tehohoidot eli hiusmaskit korjaavat hiuksia ulkoapäin antaen niille tuotteesta riippuen kosteutusta, kiiltoa tai rakennepaikkausta. Hiusmaskeilla saat nopeasti hiuksillesi elinvoimaisuutta ja ne ovat helppo yhdistää omaan hiustenpesurutiiniisi. Valikoimastamme löydät KEVIN.MURPHYN ja Maria Nilan hiusmaskit jokaiselle hiustyypille ja -laadulle!

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHYN HYDRATE-ME.MASQUE

Antaa kuiville hiuksille syväkosteutusta ja käsin kosketeltavaa pehmeyttä! Tuote silottaa ja rakennepaikkaa hiuksiasi ja näin ollen sopii erityisen hyvin pörröisille, karheille sekä värjätyille hiuksille. Tuotteen sisältämät kakadoluumun uute, merilevä ja vitamiinikapselit suojaavat sekä syväkosteuttavat hiuksiasi. Tämä tehohoito antaa upeaa volyymia ja toimii täydellisesti anti-age tuotteena!

VINKKI: Käytä tuotetta, kun haluat edistää hiustesi kasvua!  

KEVIN.MURPHYN ANGEL.MASQUE

Tämä tehohoito antaa hennoille, ohuille ja hauraille hiuksille runsautta sekä volyymia. Sen sisältämät qinoa –proteiini, bambu- ja lootuskukkauute kosteuttavat hiuksiasi tuoden niihin upeaa volyymia ja kaunista kiiltoa!

VINKKI: Ovatko hiuksesi vaurioituneet lämpökäsittelyistä? Tämä tuote on oiva juuri sinulle!

KEVIN.MURPHYN YOUNG.AGAIN

Tämä tuote antaa kunnon tehohoidon kuiville, hauraille, vahingoittuneille ja ikääntyneille hiuksille, sillä sen ainesosat elvyttävät ja uudelleenrakentavat jo vahingoittuneita sekä hauraita hiuksia. Tuotteen sisältämät babaouute, ikikukan, lootuskukan, orkidean uutteet, proteiinit sekä 20 eri aminohappoa palauttavat hiuksiisi luonnollisen kiillon ja vahvistavat hiuksiasi tehokkaasti!  

VINKKI: Ovatko hiuksesi pitkät ja latvat ajan saatossa kuivuneet? Valitse hiuksillesi tämä uudelleenrakentava, elvyttävä ja kauniin kiillon palauttava tuote!

MARIA NILA

Maria Nilan CARE & STYLE

Sarjan tehohoidot ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia. Kaikki sarjan kuusi hiusmaskia suojaavat hiuksiasi säilyttäen niiden värin kauniina pitkään!

LUMINOUS COLOUR HAIR MASQUE

Granaattiomenaa sisältävä tehohoito saa hiuksesi hehkumaan ja ehkäisee hiusvärin haalistumista!

STRUCTURE REPAIR HAIR MASQUE

Sisältää leväuutetta, joka palauttaa hiustesi luonnollisen vahvuuden ylläpitäen samalla hiusväriä!

SHEER SILVER HAIR MASQUE

Sen sisältämä karhunvatukka ehkäisee hiusvärin haalistumista, neutralisoi keltaisuutta ja tuo kutreillesi upeaa kiiltoa!

HEAD & HAIR HEEL MASQUE

Sisältää lääkitseviä ainesosia, jotka aktivoivat hiusten kasvua ja ehkäisevät hiustenlähtöä, hiuspohjan kuivumista sekä hilseilyä.

TRUE SOFT HAIR MASQUE

Tuotteen sisältämä arganöljy tekee hiuksistasi kiiltävät ja sileät pitäen hiusvärin elinvoimaisen kauniina!

PURE VOLUME HAIR MASQUE

Sen sisältämä B5-vitamiini tekee ohuista hiuksista eloisat ja elinvoimaiset sekä samalla ehkäisee hiusvärin haalistumista!

Kaikki KEVIN.MURPHYN ja Maria Nilan hiusmaskit ovat saatavilla parturi-kampaamostamme. Teemme tehohoitoja myös lisäpalveluna edulliseen hintaan kampaamo- tai parturi käyntisi ohella. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle ja hiuslaadullesi sopivan hiusmaskin! Tervetuloa tutustumaan!

Kirjoittanut
Anu Jääskö
Instagram @anuemiliaa
Anu on luova kirjoittaja, joka inspiroituu tyyleistä, trendeistä sekä ympäristön visuaalisuudesta. Hän tuo hiusalan kuulumisia esille Viiskulman blogissa.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli