Raikasta ilmeesi kevääseen - uutta sävyä hiuksiin helposti ja nopeasti!

Aurinko alkaa pilkottamaan pilven reunalta, luonto herää eloon ja inspiraatio kaikelle uudelle lähtee kasvuun! Tuntuuko, että hiussävysi on kulahtanut tai talven pipokelit ovat jättäneet hiusten hoidon taka-alalle? Kaipaatko uutta ilmettä sekä eloa hiuksiisi tai haluatko virkistää ja raikastaa hiustesi sävyä kuitenkaan värjäämättä niitä?

Tiesitkö, että uuden sävyn saaminen hiuksiin ei aina vaadi hiusten värjäämistä tai vaalentamista? Nyt kerromme sinulle, miten saat nopeasti kotona tai kampaamokäynnilläsi Viiskulmassa uuden kauniin sävyn hiuksiisi! Varmuutta sävyttämiseen saat varaamalla kampaamoleikkausajan, jonka aikana tietysti leikkaamme hiuksesi, valitsemme sävyn yhdessä ja kerromme miten sävyn kanssa kotona toimitaan. Oman aikasi Viiskulmaan pääset varaamaan helposti varauskirjastamme.

Sävytä kotona tai kampaamossa, hoida ja helli!

Alter Ego Italy Passion Color Maskeilla saat virkistettyä hiustesi sävyä samalla hoitaen ja hellien niitä! Color maskit ovat oiva valinta silloin, kun et halua värjätä hiuksiasi tai haluat kasvattaa oman hiusvärisi takaisin, mutta samaan aikaan kaipaat uutta ilmettä ja raikkautta hiuksiin sekä yleisilmeeseen! Color maskit ovat täydellinen valinta myös silloin, kun haluat testata uutta sävyä hiuksissasi tai tykkäät vaihdella hiustesi väriä usein, sillä sävy haalenee pesukertojen mukana kauniisti ja tasaisesti pois. Ei siis selvää ja näkyvää rajaa oman hiusvärin ja sävytettyjen hiusten välillä!

Passion Color Maskit sisältävät väripigmenttejä, joiden ansiosta saat hiuksiin uutta sävyä tai ylläpidät jo olemassa olevaa väriä. Tuotteet myös rakennepaikkaavat ja hoitavat hiuksia sekä tuovat niihin upeaa kiiltoa! Kaikki tämä siis yhdellä tuotteella – helppoa ja nopeaa!

Sävyttävä hoito kampaamossa

Sävyttävän Passion Color Mask -käsittelyn voit ottaa omana palveluna tai toisen palvelun ohella kampaamo- tai parturikäynnilläsi. Viiskulmassa tehty sävyttävä color mask -käsittely antaa hiuksillesi uuden ja upean sävyn samalla rakennepaikaten, kosteuttaen ja hoitaen niitä. Viiskulmassa tehdyssä käsittelyssä voimme räätälöidä haluamasi sävyn sinulle sekoittaen sen useista eri valikoimassamme olevista color maskeista. Näin saat siis persoonallisen ja uniikin sävyn hiuksiisi!

Laajasta värivalikoimastamme löydät täydellisen sävyn itsellesi

Tuntuuko oikean sävyn valitseminen vaikealta? Ammattitaitoiset kampaajamme auttavat sinua mielellään oikean sävyn valinnassa. Olet lämpimästi tervetullut Viiskulmaan tutustumaan laajaan Passion Color Mask värivalikoimaamme!

Halutessasi voit siis ostaa edullisen Alter Ego Italy Passion Color Maskin itsellesi ja toteuttaa hoidon kotona aina, kun kaipaat päivitystä hiustesi sävyyn. Color Maskeilla myös ylläpidät ja raikastat jo olemassa olevaa hiusväriäsi!

Passion Color Mask värivalikoimastamme löydät lämpimiä ja kylmiä sävyjä kaikille hiusten tummuuksille: vaaleasta ruskeaan ja mustaan, unohtamatta vaaleanpunaisia, punaisia, violetteja sekä oransseja sävyjä! Valikoimastamme löytyy mm. sävyt: Argento, Caramel, Beige, Perla, Cacao, Orange, Vanilla, Cioccolato ja paljon muita!

Kenelle Passion Color Maskit sopivat?

Passion Color Maskin voit laittaa niin värjättyyn kuin värjäämättömäänkin hiukseen! Hiuksesi voivat olla vaalennetut tai täysin käsittelemättömät. Lopputulos ja sävyn syvyys riippuvat hiusten pohjaväristä, kunnosta, hiuslaadusta sekä tummuudesta. Mitä vaaleampi hiusten pohjaväri on sitä näyttävämpi ja syvempi sävy on mahdollista saada aikaan luonnollisia lopputuloksia tietenkään unohtamatta! Tummempien hiusten sävyyn color maskeilla saadaan eloa ja syvyyttä sekä tietenkin upeaa kiiltoa!

Näin sävytät hiukset nopeasti ja helposti kotona

Alter Ego Italy Passion Color Maskien käyttö on helppoa ja yksinkertaista:

  1. Pese hiukset shampoolla.
  2. Pyyhekuivaa hiukset
  3. Levitä Passion Color Mask tasaisesti koko hiusten pituuksiin. Jos haluat varmistaa sävyn tasaisuuden, kampaa hiukset tässä välissä läpi. Käytä tuotetta tavanomaisen hoitoaineen tilalla. Huom! Suojaa kädet käsittelyn ajaksi ja varo tuotteen joutumista pinnoille.
  4. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia halutun sävyn syvyyden ja intensiivisyyden mukaan. Mitä pidempään annat maskin vaikuttaa hiuksissa sitä intensiivisemmän lopputuloksen saat aikaiseksi ja sitä paremman tehohoidon hiuksesi myös samalla saavat.
  5. Huuhtele hiukset huolellisesti.
  6. Föönaa ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Ja näin uusi upea hiusten sävy on valmis! Toista käsittely aina, kun kaipaat hiuksiin eloa ja lisää sävyä!

Jos haluat lopputuloksesta vaaleamman ja kevyemmän, sekoita pieni määrä Passion Color Maskia hoitoaineen joukkoon.

Oman aikasi Viiskulmaan pääset varaamaan helposti varauskirjastamme. Jos et jaksa klikkailla, voit aina soittaa meille numeroon: 040 66 44 323.

Tervetuloa!

Kirjoittanut
Anu Jääskö
Instagram @anuemiliaa
Anu on luova kirjoittaja, joka inspiroituu tyyleistä, trendeistä sekä ympäristön visuaalisuudesta. Hän tuo hiusalan kuulumisia esille Viiskulman blogissa.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli