Kaunis ja eloisa Balayage hiusvärjäys

Haussa täydellinen Balayage-raidoitus? Mahtavaa! Parturi-kampaamo Viiskulmassa toteutamme sinulle unelmiesi hiukset ammattitaidolla.

Mikä on Balayage?

Tämä tyyli juontaa juurensa ranskalaisesta sanasta balayer, joka tarkoittaa sivellä. Ammattilaisen tekemänä lopputulos on sulava ja uniikki raidoittamalla tehty liukuvärjäys väristä toiseen. Tämä raidoitustyyli muistuttaa taiteilijan luomaa taideteosta: “vapaasti hiusta vasten maalaten” ja näin ollen vivahteikas, mutta luonnollinen lopputulos eroaa tasaisesti liukuvärjätyistä Ombre-hiuksista.

Balayage-raidoitus sopii jokaiselle: olivat hiuksesi tummat, vaaleat tai vaikka täysin värjäämättömät. Balayage-värjäys toteutetaan yksinkertaisella ja helpolla tekniikalla, joka mahdollistaa erilaisten lopputulosten luomisen sekä kasvonpiirteiden korostamisen. Balayage-raidoitus tekee hiuksistasi eläväisen kauniit.

Balayage-raidoitus mahdollistaa useat erilaiset lopputulokset

Kahden värin välistä kontrastia säätämällä saadaan lopputuloksesta, joko luonnollinen tai todella näyttävä. Balayage-tekniikalla voidaan tehdä esimerkiksi kaunis “auringon värjäämä” vaalea surffitukka tai säväyttävä ruskea liukuvärjäys tai vaikka makeaan pinkkiin “dipatut karkkilatvat”. Sinä päätät - vaihtoehtoja on monia!

Toteutamme unelmiesi Balayage-värjäyksen ammattitaitoisesti ja sinua kuunnellen – tummasta vaaleaan, vaaleasta tummaan tai kenties jotain siltä väliltä? Tule inspiraatiokuvasi kanssa tai ideoidaan yhdessä paikan päällä.

Ei hätää, jos muutit mielesi tai et vielä tiedä, mitä haluaisit! Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia kampaamo- ja parturipalveluita värjäyksistä leikkauksiin ja hemmotteluhoidoista kampauksiin. Autamme mielellämme ideoinnissa ja juuri sinulle parhaimman lopputuloksen saavuttamisessa!

Teemme työtämme intohimolla ja rakkaudella. Meille tärkeintä on asiakkaamme tyytyväisyys, laadukas työnjälki, ihana asiakaspalvelu ja kokonaisvaltainen kampaamokokemus. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta!

Meidät löydät upealta paikalta Helsingistä

Ihana idyllinen parturi-kampaamomme Viiskulma sijaitsee keskeisellä paikalla Punavuoressa Pursimiehenkadulla. Meille pääset helposti Helsingin ydinkeskustasta ratikoilla 1 ja 3.

Oman aikasi Helsingin parhaaseen parturi-kampaamoon voit varata helposti varauskirjastamme.  Ellet jaksa klikkailla, voit soittaa meille numeroon: 040 6644 323.  

Nähdään pian!  

Kirjoittanut
Anu Jääskö
Instagram @anuemiliaa
Anu on luova kirjoittaja, joka inspiroituu tyyleistä, trendeistä sekä ympäristön visuaalisuudesta. Hän tuo hiusalan kuulumisia esille Viiskulman blogissa.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli