Kulmien ja ripsien värjäys - Helpompi arki vähemmällä meikillä

Viiskulmassa luomme sinulle luonnollisen lookin palveluvalikoimastamme löytyvillä kulmien ja ripsien värjäyksillä sekä kulmien muotoilulla. Istumalla penkkiimme säästät omaa aikaasi, sillä kulmien ja ripsien värjäys on hetkessä valmis! Tämän jälkeen sinun ei myöskään tarvitse käyttää aikaa päivittäiseen meikkaamiseen, sillä voit vain lähteä ovesta ulos lenkille tai salille treenaamaan.

Ammattilaiselta haluamasi lopputulos

Täydellisen sävyisen kulmavärin tai oikeanpituisen vaikutusajan valitseminen ei ole aina niin helppoa ja kotonavärjätessä lopputulokset ovatkin usein sen näköiset. Siksi suosittelemmekin värjäämään kulmat ja ripset aina ammattilaisella parturi-kampaamossa. Viiskulmaan varaat ajan helposti ajanvarauskirjastamme. Ammattitaitoiset kampaajamme katsovat juuri sinun kasvojasi korostavat sävyt ja niiden voimakkuuden toiveesi huomioiden. Paras lopputulos saadaan valitsemalla värien sävyt hiusten- ja ihonsävysi mukaan. Ammattitason kestoväreillä saamme luotua jokaiselle yksilöllisen lopputuloksen.Valikoimastamme löytyy värejä vaaleasta ruskeaan ja harmaasta mustaan sekä sinimustaan. Värejä sekoittamalla saamme luotua niin kylmiä kuin lämpimiäsävyjä useilla eri tummuusasteilla. Saat siis juuri haluamanlaisesi kauniin lopputuloksen!

Helppoutta arkeen

Meillä Viiskulmassa kulmien värjäykseen sisältyy myös kulmien muotoilu. Tämän toteutamme toiveidesi mukaisesti: hieman siistien tai mallia muokaten. Kulmien muotoilulla ja värjäyksellä saadaan kehystettyä kasvojasi kauniisti sekä piristettyä ilmettäsi. Ripsien värjäys korostaa silmiäsi ja tuo katseeseesieloa. Tällä nopealla palvelulla saat helpotettua arkeasi useiden viikkojenajaksi! Enää sinun ei tarvitse käyttää isoa osaa aamuistasi meikkaamiseen, vaan olet valmis lähtemään vaikka saman tien!

Raikkaat kasvot ilman ehostusta

Kestovärjäys pysyy karvassa noin 3-4 viikkoa. Värihaalenee pikkuhiljaa ajan kanssa. Ylläpitääksesi lopputulosta kulmien ja ripsien värjäys tulisi uusia kyseisen ajan kuluttua. Värjätyt kulmat ja ripset eivät vaadi hoitoa tai varomista kotona - pääset siis helpolla! Kestovärjäys ei siis ole ikuinen, mutta pysyvyys on todella hyvä. Meillä Viiskulmassa voit valita haluatko ripsien vai kulmien värjäyksen vai molemmat samalla kerralla. Ripsien värjäyksen pystymme toteuttamaan ylä-, että alaripsiisi. Hinnastostamme löydät lisätietoja palveluistamme. Värjäämme kulmia ja ripsiä myös muiden kampaamopalveluidemme ohella, jolloin teemme kulmista ja ripsistäsi kauniit esimerkiksi hiusvärin vaikuttaessa ja näin säästämme aikaasi.

Tervetuloa kaunistautumaan!

Kirjoittanut
Anu Jääskö
Instagram @anuemiliaa
Anu on luova kirjoittaja, joka inspiroituu tyyleistä, trendeistä sekä ympäristön visuaalisuudesta. Hän tuo hiusalan kuulumisia esille Viiskulman blogissa.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli