Brazilian Bond Builder – Korjaa, suojaa ja vahvistaa hiuksia!

Ei enää värjäyksistä tai vaalennuksista vaurioituneita hiuksia! Olemme ottaneet käyttöömme uuden värjäyksien ja vaalennuksien yhteydessä tehtävän Brazilian Bond Builder -käsittelyn, joka korjaa, suojaa ja parantaa hiustesi kuntoa sisältäpäin.

Mikä on Brazilian Bond Builder?

Brazilian Bond Builder on ammattituote, jota käytetään kampaamossa kemiallisten käsittelyiden eli hiusten vaalennuksien ja värjäyksien yhteydessä. Tuote suojaa hiuksia sekä ehkäisee väri- ja vaalennuskäsittelyiden aiheuttamilta rikki-, vety ja suolasidoksien vaurioilta. Brazilian Bond Builder myös korjaa jo hiuksissa olevia vaurioita ja vahvistaa hiusten sisäistä rakennetta.

Miten Brazilian Bond Builder toimii?

Tuote vahvistaa hiuksia suojaamalla ja uudelleenrakentamalla kuitukerroksessa olevia poikittaissidoksia. Brazilian Bond Builder eli lyhenteeltään B3 ehkäisee kemiallisten käsittelyiden aikana syntyviä hapen aiheuttamia vaurioita hiusten poikittaissidoksissa. Jo olemassa olevat vauriot B3 korjaa yhdistäen katkenneiden poikittaissidoksien päät. Tuote myös lukitsee väripigmentit hiuksen sisään ja näin ollen parantaa värin kestoa samalla minimoiden hiuspohjan ärsytystä käsittelyiden aikana.

Mihin B3 teho perustuu?

Bazilian Bond Builderin vaikuttava ainesosa on hydrogenoidun risiiniöljyn ja sebasiinihapon polymeeri, jonka teho perustuu erityiseen kopolymeeriin yhdistettynä korkealaatuiseen kuljetinsysteemiin.

Aina kemiallisten käsittelyiden aikana hiusten kuitukerroksessa olevat poikittaissidokset hajoavat ja irtoavat toisistaan. Brazilian Bond Builder kiinnittää nämä kyseiset sidokset takaisin toisiinsa sekä ehkäisee käsittelyn aikana tapahtuvien happivaurioiden syntymistä. B3:n vaikuttava ainesosa siis täyttää hiusten rikkisidoksia ja näin ollen estää käsittelyn aikana vapautuvien happiatomien pääsyn hiusten rikkisidoksiin. Tuotteen ansiosta happiatomit eivät siis pääse reagoimaan rikin kanssa, jolloin hiuksiin ei synny tämän reaktion aiheuttamia happivaurioita.

Tuote myös estää hiusten luontaisen kosteuden haihtumista vaalennus- sekä värjäyskäsittelyn aikana ja näin ollen hiuksesi pysyvät sileinä, pehmeinä ja elinvoimaisina!
Teemme rakennevaurioilta suojaavan Brazilian Bond Builder -käsittelyn lisäpalveluna vaalennusten ja värjäyksien yhteydessä! Lisätietoja B3 -käsittelystä saat kampaajiltamme Viiskulmasta.

Oman aikasi Viiskulmaan pääset varaamaan helposti varauskirjastamme. Jos et jaksa klikkailla, voit aina soittaa meille numeroon: 040 66 44 323 tai tulla paikan päälle suoraan ilman ajanvarausta!

Kirjoittanut
Anu Jääskö
Instagram @anuemiliaa
Anu on luova kirjoittaja, joka inspiroituu tyyleistä, trendeistä sekä ympäristön visuaalisuudesta. Hän tuo hiusalan kuulumisia esille Viiskulman blogissa.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli