Luonnonkihara suoraksi

Omistatko ihanat luonnonkiharat, mutta samaan aikaan haaveilet suorista hiuksista? Oletko kyllästynyt joka aamuiseen hiusten suoristamiseen tai haluaisitko hiuksistasi suorat helposti ja vaivattomasti? Me kerromme kuinka se onnistuu!  

Unelmissa silkkisen sileät ja suorat hiukset!  

KEVIN.MURPHYN SMOOTH.AGAIN silottavalla ja pörröisyyttä ehkäisevällä hoito- ja muotoilutuotteen yhdistelmällä saat hiuksistasi helpommin hallittavat, silkkiset ja suorat jopa kolmen pesukerran ajaksi. Tuote sisältää Ikikukan eteerisiä öljyjä, apinaleipäpuun siemenöljyä sekä orkkidean ja lootuksen kukkauutteita, jotka hoitavat hiusta samalla silottaen sitä. SMOOTH.AGAIN voiteella saat hiuksistasi silkinpehmeät, helposti muotoiltavat ja suorat nopeasti sekä vaivattomasti. Tuotteen ainesosat myös suojaavat hiuksiasi lämpökäsittelyn aiheuttamilta vaurioilta. SMOOT.AGAIN voide on helppokäyttöinen, sillä se tarvitsee vain levittää pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Tämän tuotteen ansiosta sinun ei tarvitse lämpökäsitellä luonnonkiharaa hiusta suoristusraudalla, vaan saat hetkessä sileät ja suoremmat hiukset!

TIESITKÖ, että suoristusraudan kuumuus rasittaa hiuksia ja pahimmassa tapauksessa se voi jopa katkaista tai polttaa niitä? Siksi suosittelemmekin silottavien tuotteiden käyttöä sekä hiusten suojaamista laadukkailla tuotteilla aina ennen lämpökäsittelyjä!

Kiharat suoriksi silottavilla tuotteilla  

Jos haluat suoristaa tai lämpökäsitellä luonnonkiharaa hiusta suosittelemme käyttämään hiuksiin jätettävää KEVIN.MURPHYN EVER.SMOOTH muotoilusprayta. Se antaa laadukkaan lämpösuojan, poistaa pörröisyyttä sekä silottaa kiharaa hiusta 2-3 pesukerran ajaksi. Tuote aktivoituu lämpökäsittelystä, jonka myötä se tukee hiusten suoristamista ja antaa hiuksille volyymia. EVER.SMOOTH muotoilusprayn sisältämät polymeerit luovat hiuksiin “memory style” -efektin, jonka ansiosta suoristettu look säilyy hiuksessa pesukertojen välilläkin. Voit siis tehostaa luonnonkiharan tai taipuisan hiuksen suoristusta KEVIN.MURPHYN EVER.SMOOTH muotoilusprayllä, joka suihkutetaan pestyihin, pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ennen niiden lämpökäsittelyä.

Täydellisen suora lopputulos  

Parhaimman lopputuloksen saat käyttämällä molempia KEVIN.MURPHYN silottavia tuotteita yhtä aikaa. Täydellisen suorat hiukset luodaan levittämällä pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin ensin KEVIN.MURPHYN SMOOTH.AGAIN voidetta ja suihkuttamalla niihin sen jälkeen EVER.SMOOTH muotoilusprayta. Tuotteiden käytön jälkeen voit ilmakuivata sekä harjata hiukset ja suora lopputulos on valmis!

Meiltä Viiskulmasta löytyvien KEVIN.MURPHYN silottavien tuotteiden ansiosta voit unohtaa joka aamuisen hiusten suoristamisen ja säästää aikaasi! Tuotteet ovat suunniteltu luonnonkiharille ja taipuisille hiuksille, joilla pidät ne suorina jopa 3 pesukerran ajan!  

Me Viiskulmassa autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle ja hiuksillesi parhaimmat KEVIN.MURPHYN silottavat tuotteet. Tervetuloa ostoksille!  

Siloittava hiustenhoitorutiini

Pese hiukset silottavalla shampoolla ja käytä silottavaa hoitoainetta. Pyyhekuivaa hiukset, levitä koko pituuksiin silottava voide ja suihkuta silottava spray. Lopuksi kuivaa vielä föönillä ja harjaa lapioharjalla - avot hiuksesi ovat suorat!

Kirjoittanut
Anu Jääskö
Instagram @anuemiliaa
Anu on luova kirjoittaja, joka inspiroituu tyyleistä, trendeistä sekä ympäristön visuaalisuudesta. Hän tuo hiusalan kuulumisia esille Viiskulman blogissa.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli