Viiskulma lopettaa

Update 4.5.2023

Hei rakkaat asiakkaat!

Toivottavasti odotus ei ole tuntunut liian pitkältä 😄 ison urakan jälkeen olen vihdoin löytänyt itselleni uuden paikan! Kuten aiemmin mainitsimme, pkViiskulman liiketoiminta päättyy 19.5 mutta olen innoissaan siitä, että olen löytänyt itselleni uuden kodin GloHair Kampissa, joka sijaitsee osoitteessa Yrjönkatu 23 A, aivan hotelli Tornin vieressä!

Aloitan uudessa paikassa 5.6.2023 mutta kesäkuun varaukset tehdään vielä Viiskulman sivujen kautta vanhaan tapaan. Otan GloHairin varauskalenterin käyttöön 1.7.2023 alkaville varauksille.Liitän myös viestiin mukaan linkin uudelle GloHair Kampin nettisivulle, josta pääsee tekemään varauksia heti kun saan siihen oikeudet!

Jos teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisätietoja, voitte olla yhteydessä Önneen suoraan puhelimitse 040 6644323 

Odotan innolla mahdollisuutta jatkaa yhteistä matkaamme kanssanne!

Ystävällisin terveisin,

Önne

3.4.2023

Haluamme kiittää teitä näistä ihanasta vuosista jotka olette meidän kanssa kulkeneet ja samalla luottaneet meidän ammattitaitoon, kiitos siitä! Joka tapauksessa, viime vuodet ovat ravistaneet maailmaa kuin myös vaikuttaneet meidän yritystoimintaan. Ei ole helppoa olla yrittäjä tässä yhteiskunnassa, tässä maailmantilanteessa.

Olemme tulleet tiemme päähän ja tiemme jatkavat eri suuntiin kun pkViiskulma sulkee ovensa! Viimeinen yhteinen työpäivämme on 19.5. Charlotta jää määrittämättömälle sairaslomalle ja Önne siirtyy uusiin haasteisiin, tietenkin alalle kunhan sopiva paikka löytyy ja varmasti löytyy! Tästä lisää pian.


Toivon, vaikka pkViiskulma sulkee ovet kuitenkin yhteinen matkamme jatkuisi💜 Ollaan kohta yhteydessäKiitos ja anteeksi

Önne&Lotta

Kirjoittanut
Önne
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
No items found.
Seuraava artikkeli