Helpot kampaukset arkeen ja juhlaan

Päätimme ilahduttaa ja kirjoittaa pyydetyn artikkelin kampauksista, jotka voi myös itse kotona tehdä! Tässä neljä näyttävää kampausideaa, jotka sopivat niin arkeen, kuin juhlaan. Blogitekstissä annamme muutamia vinkkejä, joiden avulla onnistut varmasti!

Näyttävät hiukset piristävät ja tuovat hyvää oloa. Nämä kampaukset on helppo toteuttaa itse,mutta jotta tuleviin juhliin valmistautuminen sujuisi mahdollisimman stressittömästi, voit aina varataajan pikakampaukseen meille! Jos tähän ei kuitenkaan ole aikaa, voit myös itse toteuttaa pienen muodonmuutoksen.

Kiharakampaus suoristusraudalla

Jäikö aamulla hieman enemmän aikaa valmistautua, vai kolkuttavatko juhlat ovella? Kokosimme muutamia vinkkejä, joiden avulla saat kiharat pysymään kauniina koko päivän.

Aloita suihkauttamalla hiuksiin lämpösuojaa ja muotoilusuihketta, jossa on pitoa. Me suosimme Anti Gravity -sprayta, joka on loistava kampauksen pohjustustuote.

Voit aloittaa hiusten kihartamisen mistä kohtaa pituutta tahansa. Nämä kuvan kiharat on aloitettu ylhäältä. Hiussuortuvat on kieputettu muutaman kerran suoristusraudan ympäri ja kiharaton tehty eri suuntiin takaosasta. Tämä antaa tuuheamman ilmeen ja esimerkiksihiusten monivärisyys tulee kauniisti esille. Kihartamisen jälkeen suihkuta hiuksiin Session Spray Flex kiinnittämään kiharaa kevyesti ja harjaa läpi. Kiinnitä lopuksi kampaus Session Spray lakalla ja Shimmershine-kiiltosuihkeella.

Kiharat ovat ajaton vaihtoehto arkeen ja juhlaan ja ne tuovat mukavasti myös ohkaisempiinkin hiuksiin juhlavaa ilmettä.

Kiepautusponnari

Kuvan kiepautusponnari on tehty yksinkertaisella yhden ponnarin menetelmällä. Kiepautusponnari antaa ryhdikkyyttä ja se on tavallista ponnaria erikoisempi. Plussana myös se, että hiuslenkki jää piiloon. Mikäli kihara löytyy pohjalta esimerkiksi edelliseltä päivältä, voit hyödyntää sitä tätä kampausta tehdessäsi.

Kiepautusponnari on erittäin helppotehdä, joten se sopii hyvin myös kiireisiin aamuihin jo muutaman harjoituskerran jälkeen! Mikäli kiharaa ei löydy pohjalta, aloita kihartamalla hiukset, niin saat upean, ja mikä parasta, nopean kampauksen myös juhliin. Lisää volyymia Bedroom tai Doo Over suihkeella antamaan loistavan ja pitkäkestoisen pidon.

Lettikampaus

Näyttävälettikampaus, joka tuo ryhdikkyyttä!

Aloita kihartamalla hiukset. Kihartaminen tuo näyttävän ja runsaamman lopputuloksen lähes jokaiselle lettikampaukselle. Kampauksen toteuttaminen vaatii useita pieniä läpinäkyviä ponnareita. Letti tehdään useammasta ponnarista osiokerrallaan. Aloita letin teko ylhäältä ja lisää alapuolelle ponnari, jossa yhdistät aina ylemmän osion alempaan.

Lopuksi voit kiinnittää latvankampauksen alle pinnillä (juhlallisempi vaihtoehto) tai jättää sen roikkumaan. Viimeistele lakalla ja kiiltosuihkeella! Kuvan kampaus sopii erinomaisesti niin arkeen, juhlaan kuin vaikkapa kesän festivaaleille pysyvyytensä ansiosta. Erilaiset lettikampaukset ovat olleetkin festarikansan suosiossa vuodesta toiseen, eikä mikään ihme! Tuskinpa tämä tulee muuttumaan tulevinakaan vuosina, vai mitä olette mieltä?

Nutturakampaus

Kampauksen pysyvyyden varmistamiseksi aloita lisäämällä kuiviin hiuksiin muotoilutuotteita. Lisää myös hiuspuuteria tupeerauksen alle tuomaan pitoa ja tuuheutta. Aloita kihartamalla hiukset. Mikäli aika on rajallinen, voit kihartaa osioita vain sieltätäältä. Ennen osioiden kihartamista, lisää suortuvaan työstölakkaa.Tämä on kevyempi lakka, jonka voit suihkuttaa kiharan pohjalle. Työstölakka ei vielä kiinnitä kampausta itsessään vaan antaa alustavan pidon kampauksenrakentamiseen. Kampaus pysyy parhaiten hiuksissa, joita ei ole pesty samana päivänä.

Mikäli omaat ohuemmat ja hennommat hiukset, voit laittaa valkin haluamallesi korkeudelle ja rakentaa nutturan sen päälle tuuheuden lisäämiseksi. Valkkeja löydät eri kokoisina ja näköisinä useista eri liikkeistä. Runsaammat hiukset eivät välttämättä tarvitse valkkia, vaan voit rakentaa sen itse niskaan omista hiuksistasi tupeeratun ponihännän avulla.

Jaa hiukset pariin osaan ja aloita kiepautus kerros kerrokselta aloittaen niskasta, kohti ylöspäin. Viimeisenä sivut. Kiinnitä osio kerrallaan pinneillä kieputtaen haluamaasi kohtaan.

Tässä kyseisessä kampauksessa on käytetty Blow dry sarjan tuotteita, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikille hiustyypeille. Tuotteen voit ottaa mukaasi Viiskulmasta.

Kampaus sopii erityisen hyvin juhlatilaisuuksiin ja esimerkiksi ajankohtaisiin vanhojentansseihin. Viimeistele kampaus Session spray hiuslakalla ja kiiltosuihkeella!

Muista, että erilaisten kampaustenteossa vain taivas on kokeilun rajana. Toivottavasti pääset näillä vinkeillä toteuttamaan mitä ihanimpia uusia kokeiluja hiuksillesi! <3

 

Kirjoittanut
Johanna Lehtinen
Olen Johanna, Keski-Suomesta Helsinkiin muuttanut markkinoinnin moniosaaja ja sisällöntuottaja. Inspiroidun suuresti uusista aiheista ja kauneusalan trendit ovat lähellä sydäntä.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli