Charlotta

Esittelyssä parturi-kampaajamme Charlotta

Kuka on Charlotta ja kuinka hänen ystävät luonnehtivat häntä?

Charlotta on kotoisin Muuramesta. Helsinkiin hän muutti vuonna 2015. Hän asuu kaksin pienen chihuahua Inan kanssa. Parturi-kampaajana Viiskulmassa hän on työskennellyt nyt noin vuoden ajan. Charlotta tunnetaan läheistensä kesken nimellä Lotta, joksi häntä on kutsuttu pienestä pitäen. Ystävät kuvailevat häntä hauskaksi, luotettavaksi ja ystävälliseksi ihmiseksi. Charlotta itse luonnehtii itseään sosiaaliseksi, avuliaaksi sekä meneväksi persoonaksi! Vapaa-ajallaan hän viettää aikaa koiransa Inan kanssa sekä näkee paljon ystäviään. Heidän kanssaan hän viihtyy uusissa kahviloissa salted caramel latten äärellä tai ravintoloissa viinillä sekä syömässä ja tykkää myös käydä katsomassa leffoja elokuvateatterissa. Charlotta näkee myös perhettään aina, kun välimatka sen vain sallii!

Mitkä neljä asiaa Charlotta ottaisi mukaansa autiolle saarelle?

Charlotta ottaisi autiosaarelle mukaansa lyhyesti ja ytimekkäästi vettä, ystävänsä ja koiransa Inan sekä paljon hyvää ruokaa!

“Elä hetkessä!” ja “älä kadu menneitä, sillä kaikki on opettanut ja kasvattanut sinusta juuri sellaisen kuin olet”

Mikä sitten on Charlotan lempiruoka ja lempiväri?

Hänen ystäviensä kesken tiedetään, että silloin kun he haluavat ilahduttaa Charlottaa hänen ehdottomalla lempiruoallansa on täydellinen valinta tähän McDonald’sin kananugetit ja valkosipulidippi! Charlotan lempiväri on musta, sillä kyseinen väri on sekoitus kaikkia värejä, joita maailmasta löytyy!

Miten Charlotta on päätynyt parturi-kampaajaksi?

Charlotta on aina ollut kiinnostunut hiustenlaitosta ja värjäämisestä. Aidon kiinnostuksensa myötä hän alkoi miettimään parturi-kampaajan uraa ja sille tielle hän päätyikin! Charlotta opiskeli itsensä parturi-kampaajaksi vuonna 2017 ja valmistumisestaan lähtien hän on työskennellyt alan yrittäjänä.

Mikä yhdistää sinua ja kollegaasi Õnnea?

Charlotta luonnehtii heidän omaavan samanlaisen huumorintajun ja ajatusmaailman useissa asioissa. Hän kertoo myös heidän molempien olevan todella sosiaalisia persoonia, joilla juttua sekä keskustelunaiheita riittää! Charlotta tykkää elää hetkessä ja näin ollen hän unelmoi todella pienistä sekä arkisista asioista elämässään!

Lämpimästi tervetuloa laittamaan hiuksesi Charlotalle Viiskulmaan!

Varaa aika Charlottalle