Suojaa hiukset UV-säteilyltä

Ihana kesä ja kuuma aurinko, mutta miten käy hiusten?

Siinä missä ihokin myös hiukset tulee suojataauringon UV-säteilyltä. Usein ei tulekaan ajatelleeksi, kuinka tärkeää myös hiusten aurinkosuojaus onkaan! Voimakas UV-säteily vahingoittaa hiustapolttaen, kuivattaen ja haalistaen sitä sekä tehden siihen vaalentavia aurinkoraitoja. Oikeanlaisilla hiusten aurinkosuojatuotteilla ennaltaehkäiset UV-säteilyn aiheuttamia vaurioitaja suojaat hiuksesi pitäen ne eloisina ja kauniina läpi koko kesän! Näinsäästyt myös ikäviltä yllätyksiltä syksyllä, kun hiuksesi eivät ole kuivat jakarheat vailla kosteutusta.

Suojaahiukset kunnollisella UV-suojalla

Meiltä Viiskulmasta löydät laajan valikoiman laadukkaita aurinkosuojatuotteita hiuksille. Käytämme arvostettuja KEVIN.MURPHYN ja Maria Nilan ammattituotesarjoja. Kyseisiltä merkeiltä löytyy erilaisille hiuslaaduille ja eri käyttötarkoituksiin soveltuvia UV-suojan sisätäviä tuotteita. Hiuslaatuja on useita ja yhtälailla tuotteita niiden mukaan. Minkä tuotteen siis valitsen? Tule pyörähtämään Viiskulmassa! Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme neuvovat mielellään juuri sinulleja hiuksillesi sopivimmat aurinkosuojattuotteet.  

Me Viiskulmassa arvostamme tehokkaita jalaadukkaita tuotteita, jotka ovat kehitelty säästämään ympäristöä!

Olemme valinneet Viiskulmassa käytettävät ja myytävät tuotesarjat huolella: asiakkaillemme hyödyllisiksi, työhömme sopiviksi ja samalla arvojamme mukaisesti.

KEVIN.MURPHYN kaikki tuotteet ovatparabeenittomia ja sulfaatittomia. Tuotteet ovat suunniteltu painottomiksi,mutta todella tehokkaiksi, suorituskykyisiksi ja pitkäkestoisiksi. Nesisältävät paljon luonnosta saatavia tehoaineita. Tuotteiden raaka-aineisiin onkäytetty luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisia toimintatapoja.Muotoilutuotteet on suunniteltu antamaan esimerkiksi pitoa ja rakennetta, muttasamaan aikaan hoitamaan ja vahvistamaan hiustasi. Pakkaukset ovat tehtykierrätettävistä materiaaleista ja merkittävä osa pakkauksista on valmistettukierrätetyistä vesipulloista. KEVIN.MURPHY on myös saanut hyväksynnänPETA-organisaatiolta eläinkokeettomana yrityksenä.

Maria Nila on ruotsalainen tuotesarja, jonkavalmistus ja kehittely tapahtuu kokonaan Ruotsissa. Maria Nilan kaikki tuotteetovat vegaanisia ja suunniteltu hellävaraisiksi niin hiuksille, luonnolle kuineläimillekin. Tuotteet perustuvat äärimmäisen laadukkaisiin raaka-aineisiin jayksityiskohtaiseen valmistusprosessiin. Maria Nilan arvoihin kuuluu vahvastieettisyys sekä ympäristöystävälliset toimintatavat ja näin ollen yritys onrekisteröitynä mm. PETA, The Vegan Society ja Leaping Bunny organisaatioissa.

Mitkähiusten aurinkosuojatuotteet minun tulisi omistaa?

Tähän ei ole olemassa yhtä ja oikeaa vastausta –tuotteita löytyy useaan eri tarkoitukseen ja tilanteeseen! Tärkeintä on käyttääjuuri sinun hiustyypillesi sopivia laadukkaita ja kunnollisen UV-suojansisältäviä aurinkosuojatuotteita. Toisin kuin iholle laitetaan aina jokoaurinkovoidetta- tai öljyä, hiuksiin UV-suojan voit suihkuttaa esimerkiksilakkana tai vaikkapa kiiltosuihkeena!

Kiireiseen kesäarjen pelastaa KEVIN.MURPHYNUV-suojan sisältävä SESSION.SPRAY -lakka tai DOO.OVER -kuivashampoon ja lakanyhdistelmä. Kesäjuhlien kampauksen UV-säteilyltä suojaa BODY.BUILDER-muotovaahto. Kuiville hiuksille kannattaa valita aurinkosuojaksitehokosteuttava hiuksiin jätettävä YOUNG.AGAIN seerumi-öljy ja blondit hiuksetkiittävät aurinkosuojan sisältävästä kirkastavasta SHIMMER.ME BLONDE–kiiltosuihkeesta. KEVIN.MURPHYN tuotesarjasta löytyy näiden lisäksi paljonmuita aurinkosuojatuotteita, jotka ovat helppo ja nopea laittaa hiuksiin juuriennen kesäretkeä tai auringonpalvontaa.

Maria Nilan kaikki muotoilutuotteet sisältävätlaadukkaan aurinkosuojan hiuksille. Tuotesarjasta löytyy esimerkiksi Salty Mist–suolasuihke, jolla luot hiuksille kevyttä pitoa sekä tekstuuria ja saat luotuakesäpäiville rennon surffitukan. Kuivemmille hiuksille täydellinen valinta onTrue Soft Argan Oil -öljy, jolla saat tehokosteutettua hiuksesi. Kampauksenviimeistelet esimerkiksi pitoa antavalla ja pörröisyyttä vähentävällä StylingSpraylla. Valikoimastamme löytyy myös paljon muita Maria Nilan vegaanisiaaurinkosuojan sisältäviä muotoilutuotteita, joilla luot upeat ja viimeistellyt hiukset!  

Maria Nilan COLOUR –sarjan shampoolla jahoitoaineella aurinkosuojaat hiuksesi jo ennen muotoilutuotteita! Josaurinkosuojaamattomat hiuksesi ovat päässeet kuivumaan teemme Viiskulmassa elvyttävän tehohoidon hiuksillesi Maria Nilan Luminous Colour-hiusmaskilla. Oman aikasi Viiskulmaan pääset varaamaan helposti ajanvarauskirjastamme.

Kaikkiin tuotteisiimme pääset tutustumaan meillä Viiskulmassa. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Pursimiehenkadulla Helsingissä. Tervetuloa!

Kirjoittanut
Anu Jääskö
Instagram @anuemiliaa
Anu on luova kirjoittaja, joka inspiroituu tyyleistä, trendeistä sekä ympäristön visuaalisuudesta. Hän tuo hiusalan kuulumisia esille Viiskulman blogissa.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli