Hoida värjättyjä hiuksiasi oikein - näin pidät hiusvärisi kauniina!

Tiesithän, että värjättyjä hiuksia kannattaa hoitaa hyvin ja niille tarkoitetuilla tuotteilla, jotta ne säilyttävät värinsä kirkkaana ja raikkaana pidempään! Oikeanlaisilla ja laadukkailla tuotteilla hoidat hiuksiasi niiden tarvitsemalla tavalla, ylläpidät hiusväriäsi sekä saat hiuksistasi eloisat, terveet ja kauniit.

Valitse tuotteet hiustyyppisi mukaan

Hiusvärin ylläpitämisen lisäksi on hyvä tiedostaa hiustyyppisi sekä hiustesi kunto. Valitsemalla tuotteet näiden kriteerien perusteella annat hiuksillesi sen, mitä ne juuri sillä hetkellä tarvitsevat. Ihosi tarvitsee enemmän kosteutusta talvella sekä UV-suojaa kesäisin ja sama pätee myös hiuksiisi! Talven viima ja syksyn kylmenevät ilmat kuivattavat hiuksia ja tekevät niistä helposti sähköisemmät sekä pörröisemmät. Samoin usein toistuva hiusten suoristaminen ja lämpökäsittely rasittavat hiusta, jolloin ne tarvitsevat entistä enemmän kosteutusta ja rakennepaikkaavia tuotteita.

Suosittelemme KEVIN.MURPHYN ANGEL –tuotesarjaa  

Miksi? Tämä tuotesarja sopii täydellisesti värjätyille hiuksille. Sen laadukkaat ja luonnonmukaiset raaka-aineet kosteuttavat ja korjaavat hiustesi rakennetta sekä tuovat hiuksillesi upeaa kiiltoa ja volyymia tekemättä niistä raskaita! KEVIN.MURPHYN tuotteet ovat parabeenittomia sekä sulfaatittomia ja pakkaukset ovat tehty kierrätetyistä vesipulloista kestävän kehityksen periaatteella.

KEVIN.MURPHYN ANGEL.WASH

on hellävarainen ja elvyttävä shampoo värjätyille hiuksille. Sen maitoproteiinit auttavat hallitsemaan sähköisyyttä ja pörröisyyttä. Tämä tuote on myös oiva lämpökäsittelystä tai vaalennuksesta vahingoittuneille hiuksille, sillä sen auringonkukansiemenuute, vihreän teen lehtiuute ja hydrolisoitu vehnäproteiini korjaavat hiusta, parantavat sen rakennetta sekä ehkäisevät hiusten katkeamista. ANGEL.WASH puhdistaa hiuksesi hellävaraisesti liasta, rasvasta ja muotoilutuotteista ilman sulfaatteja säilyttäen samalla hiusvärisi kauniin kirkkaana. Ihonhoidossa tunnetun ainesosan ruusunmarjaöljyn ansiosta tuote on myös erittäin kosteuttava. Upeaa kiiltoa saat ANGEL.WASHISTA löytyvän Kurjenpolvi -kukkaöljyn ja mandariininkuoriöljyn ansiosta!  

KEVIN.MURPHYN ANGEL.RINSE

hoitoaine sopii mainiosti värjätyille ja kosteutusta vailla oleville hiuksille. Sen sisältämä greippiuute edistää hiustesi kasvua ja oliiviöljyesterit jälleenrakentavat hiussolukkoa. Tuotteen sisältämät kasviperäiset öljyt tekevät hiuksistasi upean kiiltävät, kosteutetut ja elinvoimaiset. Sen sisältämät kaakao- ja mangovoi lisäävät hiuksiisi kimmoisuutta ja joustavuutta. Tuotteen laadukkaat ainesosat myös rauhoittavat ja tasapainottavat hiuspohjaasi sekä edistävät sen hyvinvointia. ANGEL.RINSEN sisältämät A ja C –vitamiini suojaavat hiuksiasi stressiltä samalla uudistaen niitä ja hiuspohjaasi. Myös greipinkuoriöljy vähentää hiustesi stressiä ja hiuspohjan rasvaisuutta. Tuote siis ylläpitää hiusväriä samalla suojaten, vahvistaen ja kosteuttaen hiuksia!

Yhdistämällä hiustenpesurutiiniisi KEVIN.MURPHYN ANGEL.WASH shampoon ja ANGEL.RINSE hoitoaineen pidät hiusvärisi kauniin kirkkaana ja hiuksesi terveinä! Tämä tuotekombo on oiva valinta lähestyvälle talvelle, sillä tuotteiden sisältämät luonnonmukaiset ainesosat kostetuttavat ja suojaavat hiuksia sekä vähentävät pakkasen aiheuttamaa pörröisyyttä.

Kirjoittanut
Anu Jääskö
Instagram @anuemiliaa
Anu on luova kirjoittaja, joka inspiroituu tyyleistä, trendeistä sekä ympäristön visuaalisuudesta. Hän tuo hiusalan kuulumisia esille Viiskulman blogissa.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli