Ympäristölle sopivaa ja tehokasta hiustenhoitoa KEVIN.MURPHY -sarjalla

Etsitkö laadukkaita ja hyviä tuotteita hiustesi hoitoon ja muotoiluun? KEVIN.MURPHYN valikoimasta löydät hiustyypillesi, hiustesi kunnolle ja tarpeille sopivat ammattitasoiset hiustuotteet. KEVIN.MURHYN hiustenhoito- ja muotoilutuotteet ovat suorituskykyisiä, riittoisia sekä tehokkaita!

Hiusalan ikoni Kevin Murphy

Brändin kehittäjä Kevin Murphy on tunnettu ja arvostettu alan ammattilainen, joka on työskennellyt hiusten parissa niin muotinäytöksissä, editorialkuvauksissa kuin elokuvissakin. Tuotesarja sai alkunsa Murphyn havainnosta markkinoilla olevien hiustuotteiden suorituskyvyn heikkoudessa. Hän halusi kehittää ammattilaisille sekä kuluttajille sopivan tuotesarjan, joka hyödyntää ihonhoidossakin käytettyjä laadukkaita raaka-aineita. Hän kehitteli KEVIN.MURPHY -brändin, jonka tuotteet ovat painottomia, tehokkaita, pitkäkestoisia sekä äärimmäisen suorituskykyisiä.

KEVIN.MURHYN tuotteet eivät vahingoita ympäristö eivätkä eläimiä

KEVIN.MURPHYN ideologia perustuu ympäristöystävällisyyteen. Kaikki tuotteet ovat suunniteltu tuottajista lähtien ympäristöä ja eläimiä kunnioittaen. Tuottajat käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvumetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja.

Tuotteiden muovipakkaukset valmistetaan sekä kierrätys- että merestä kerätystä OCEAN.WASTE.PLASTIC -muovista

KEVIN.MURPHYN tuotteet ovat PETA:n hyväksymiä ja Cruelty Free merkittyjä. Tämä takaa, ettei tuotteita ole testattu eläimillä. Kaikki tuotteet ovat myös sulfaatittomia ja parabeenittomia.

KEVIN.MURPHY Bedroom Hair hiustenhoitotuote
BEDROOM.HAIR antaa hiuksille ”juuri sängystä nousseen” -lookin sekä antaa hiuksille koko päivän kestävää pitoa.

Laadukkaat raaka-aineet

Kevin Murphy halusi tutkia hiustuotteiden suorituskykyä ja kehittää sitä uudella tavalla, mitä perinteisten hiustuotteiden parissa aiemmin oli totuttu. Hän halusi valmistaa hiustuotteita ihonhoidossa hyväksi todetuista uusiutuvista, luonnonmukaisista ja laadukkaista raaka-aineista.

KEVIN.MURPHYN tuotteissa käytetyt vitamiinit ja aminohapot korjaavat hiusten pintakerroksia, tekevät hiuksista paksummat ja vahvemmat sekä vähentävät kaksihaaraisten hiusten syntymistä. Mango- ja murumuruvoi kosteuttavat, pehmentävät sekä silottavat hiuksia. Peruvian barkista, baobabista, bambusta ja appelsiinikukasta saatavat uutteet uudistavat sekä kosteuttavat hiuksia painottomasti. Kakaduluumun, orkidean, lootuskukan ja limen sisältämät antioksidantit vähentävät hiusten katkeilua ja korjaavat kemiallisten käsittelyiden aiheuttamia vahinkoja hiuksissa.

Esteettisyyden ja käytännöllisyyden yhdistäminen

KEVIN.MURPHYN tuotteet ovat jatkuvasti esillä lukuisissa julkaisuissa sekä kampaamoissa ympäri maailman ja ne ovat palkittuja tuoteinnovaatiostaan. Tuotteiden koossa ja ulkoasussa on otettu huomioon kampaamoiden pienet tilat, jotta tuotteiden esillepanosta on voitu tehdä mahdollisimman helppoa ja käytännöllistä.

KILLER.CURLS on voide, joka tekee kiharista hiuksista kauniin kimmoisat ja estää niiden pörröttymistä.

KEVIN.MURPHYN hoitotuotteiden pakkauksien pieni koko, virtaviivaisuus ja suorakulmaisuus helpottavat niiden asettelua myös kodin kylpyhuoneessa. Pakkauksien käytännöllisyyden lisäksi brändille on erittäin tärkeää esitellä kauniit ja ainutlaatuiset tuotteensa edustavasti, esteettisesti sekä inspiroivasti.

KEVIN.MURPHYN laadukkaat, pitkäkestoiset ja suorituskykyiset hiustuotteet ovat suunniteltu sekä kampaamoiden, että kuluttajien tarpeisiin sopiviksi. Laajasta valikoimastamme löydät hiuksillesi ja niiden tarpeille sopivat KEVIN.MURPHYN hiustenhoito- ja muotoilutuotteet. Tervetuloa kokeilemaan kampaamokäynnin yhteydessä!

Kirjoittanut
Anu Jääskö
Instagram @anuemiliaa
Anu on luova kirjoittaja, joka inspiroituu tyyleistä, trendeistä sekä ympäristön visuaalisuudesta. Hän tuo hiusalan kuulumisia esille Viiskulman blogissa.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli