Päivitä hiuksesi syyslookiin – Hiustrendit syksy 2020

Kesän jälkeinen arki on palannut ja syystrendit valtaavat kadut. Katukuvassa vilahtelee lyhyitä, pitkiä, kiharoita, suoria, värikkäitä ja toinen toistaan upeampia hiustyylejä. Mikä sitten on trendikästä syksyllä 2020? Ota selvää lukemalla tämä artikkeli!

Kesä vaihtuu syksyyn ja hiukset uuteen tyyliin

Onko kesän huolettomuus pidentänyt tyvikasvuasi tai kaipaatko jotain uutta ja upeaa kehystämään kasvojasi? Syksy on muutosten aikaa ja se näkyy myös hiustrendeissä! Upeat pitkät kutrit alkavat olla nyt unholaa, sillä pikkuhiljaa katukuvassa näyttäytyy toinen toistaan lyhyempiä hiustyylejä. Isoista ja huolitelluista kiharoista vaihdutaan nyt huolettomampaanja rennompaan lookiin tai vastapainoksi hiuksiin valitaan entistä suorempaa, tarkempaa ja tiukempaa hiuslinjaa. Väreissä hillityt lämpimän ja pähkinän sävyt nostavat päätänsä kylmien rinnalla.

Lyhyet, pitkät vai keskipitkät hiukset?

Mikä on syksyn 2020 trendikkäin hiustenpituus? Vastaus on polkka, joka tulee nostamaan asemaansa pitkien hiusten keskuudessa tulevan syksyn aikana. Rohkeimmat hiustrendien edelläkävijät haluavat testata French Girl Bob – polkkaa, jonka pituus ylettyy juuri leukalinjan yläpuolelle. Jos olet aina omistanut pitkät hiukset ja niistä luopuminen tuntuu vaikealta, mutta trendien aallonharjalla pysyminen kutkuttelee takaraivossasi on sinulle oiva valinta keskipitkä Long Bob –malli, jossa hiukset ylettyvät solisluille asti.

Lämmintä sen olla pitää!

Ihanat lämpimät punaisen, ruskean ja vaalean sävyt sekä erilaiset pähkinäiset vivahteet ovat tämän syksyn hittijuttu! Kylmät ja kalpeat sävyt saavat jäädä taka-alalle, sillä nyt kauniit lämpöisät sävyt valtaavat tulevat kylmenevät syysillat. Syksyn 2020 hiustrendeissä mennään kohti luonnollisempia värisävyjä ja niiden toteutukseen voidaan käyttää useampaa eri tekniikkaa, kuten esimerkiksi raidoitusta, balayage-tekniikkaa tai yhdellä värillä tasaiseksi värjäämistä.

Uutta ja trendikästä vai sittenkin jotain tuttua ja turvallista?

Syksy 2020 tuo siis tullessaan entistä huolettomampia, lyhyempiä ja lämpimämmän sävyisiä hiuksia. Nyt haetaan jotain todella rentoa ja luonnollista! VINKKI: Kiharat ovat edelleen yhtä upeat kuin ennenkin, mutta harjaa ne kunnolla auki ja viimeistele KEVIN.MURPHYN DOO.OVER hiuspuuterin, kuivashampoon ja lakan yhdistelmällä, jolla tuot hiuksiisi rakennetta, tekstuuria sekä viimeistele huolettomat kiharat yhdellä suihkauksella!

Meille Viiskulmassa on tärkeää pysyä aallonharjalla ja päivittää osaamistamme jatkuvasti.Haluamme taata jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen ja asiakaslähtöisen lopputuloksen. Meiltä Viiskulmasta saat juuri haluamanlaisesi hiustyylin: toivot sitten kaunista klassista tyyliä, päivitystä tämän hetkisiin hiuksiisi tai vaikka upeimmat syksyn 2020 trendihiukset! Voit siis astua parturi-kampaamomme huoletta ja luottaa ammattitaitoomme – asiakkaamme eli Sinun tyytyväisyys lopputulokseen on meille tärkeintä! Oman aikasi Viiskulmaan pääset varaamaan nopeasti ja vaivattomasti ajanvarauskirjasta tai soittamalla numeroon 040 66 44 323.

Kirjoittanut
Anu Jääskö
Instagram @anuemiliaa
Anu on luova kirjoittaja, joka inspiroituu tyyleistä, trendeistä sekä ympäristön visuaalisuudesta. Hän tuo hiusalan kuulumisia esille Viiskulman blogissa.
Viiskulman stylisteistä taustoittamisessa mukana
Seuraava artikkeli