Õnne

Esittelyssä parturi-kampaajamme Õnne

Kuka on Õnne ja kuinka ystävät luonnehtivat häntä?

Õnnen juuret ovat Eestistä. Suomeen hän on muuttanut jo vuonna 1992. Hänen perheeseensä kuuluvat puoliso, kaksi teiniä sekä Lakelandinterrieri Nalle. Õnnen ystävät kuvailevat häntä luotettavaksi, sydämelliseksi, vaativaksi ja hauskaksi. Õnne luonnehtii itse itseään iloiseksi, puheliaaksi ja ahkeraksi eli persoonaksi, joka on koko ajan menossa! Õnne keksii aina itselleen tekemistä ja jos hän ei keksi, löytää hänet rakkaan harrastuksensa urheilun parista. Lajeja hänellä riittää maastojuoksusta salitreeniin ja maantiellä sekä maastossa pyöräilystä OCR:ään eli esteratajuoksuun. Vapaa-ajallaan hän tykkää viettää aikaa perheen kesken ja tavata ystäviään. Tylsiä päiviä Õnne ei siis omista!

Mitkä ovat Õnnen lempiruoat, -värit ja-asiat?

Õnnen lempivärit ovat musta, violetti, valkoinen, vihreä ja oranssi. Ravintolassa Õnne tilaa mieluiten mehukkaan medium-kypsyisen pihvin ja lasin hyvää punaviiniä tai nauttii simpukat valkoviinin kera. Makeista hänen suurinta herkkuaan ovat erilaiset juustokakut ja sen harvan kerran, kun hän päätyy ostamaan kaupasta karkkipussin häviää se yleensä parempiin suihin ennen häntä itseään. Õnne rakastaa leikkokukkia ja juhlia, sillä sinne hän saa koolle kaikki ihanat ja tärkeät ystävänsä!

"Go with the flow!" ja "päikkärit eivät ole minua varten: elämä menee hukkaan!”

Mistä Õnne unelmoi?

Õnnen unelmat ovat urheilupainotteisia, sillä haaveissa hänellä on vielä joskus juosta triathlon, patikoida Alpeilla ja pyöräillä Italiassa. Toki hän haluaa myös pysyä terveenä ja kunnossa sekä viettää mahdollisimman paljon aikaa lapsiensa kanssa.

Miten Õnne on päätynyt parturi-kampaajaksi sekä alan yrittäjäksi?

Õnne on nuoresta pitäen haaveillut kampaajan urasta, sillä hän nauttii asiakaspalvelusta, pitää laittautumisesta ja on aina halunnut tehdä asiakaslähtöistä työtä, jossa hän pääsee laittamaan asiakkaiden hiuksia. Hän päätti toteuttaa unelmansa ja opiskella itsensä parturi-kampaajaksi. Kyseiseen ammattiin hän valmistui nykyisestä Stadin ammattiopistosta vuonna 2001. Yrittäjänä Õnne on ollut lähes aina lukuun ottamatta paria vuotta työntekijänä työskentelyä alan liikkeessä Stockmannilla. Kaikessa on aina hyvät ja huonot puolensa ja niin on myös yrittäjyydessä. Õnne ei kuitenkaan vaihtaisi pois vuosistaan yrittäjänä hetkeäkään, sillä hän todella nauttii parturi- kampaamo yrittäjänä työskentelystä omassa kampaamossaan Viiskulmassa. Parasta Õnnen mielestä yrittäjyydessä on sen tuoma vapaus eli vapaus tehdä juuri oman näköistään työtä omien ehtojen ja päätösten mukaan. Õnne todellakin on oman työnsä BOSS woman!

Mikä yhdistää sinua ja Viiskulman toista parturi-kampaajaa Charlottaa?

“Näen itseni hänessä nuorempana, sillä olemme mielestäni niin samanlaisia. Molemmat olemme puheliaita, nauravaisia ja eloisia persoonia. Ajatusmaailmamme kohtaavat ja molemmilla meillä on jalat maassa.”, luonnehtii Õnne. Tämä yhtäläisyys välittyy asiakkaille asti! Viiskulmassa on aina iloinen, eloisa ja kotoisa tunnelma, jossa viihtyvät niin asiakkaat kuin parturi-kampaajamme Õnne ja Charlottakin.

Tällä energialla ihanaa viikkoa ja lämpimästi tervetuloa laittamaan hiuksesi Õnnelle Viiskulmaan!

Varaa aika Õnnelle